Pakkeløsninger

NYHET!

Vi i Selbu Trykk vil gjøre det enklere for deg som kunde, og lanserer i dag våre nye pakkeløsninger. Foreløpig har vi satt sammen 7 stk som dekker forskjellige behov, med veiledende priser (se detaljer på hver pakke; bryllup, nyetableringer, band, bonde og store anledninger). Disse kan skreddersys – så bare ta kontakt så finner vi en løsning som passer deg

Svever over Selbu (flyfilm)

 

Son hadd vakre Selbu sittj ut, hvis du hadd verr en fuggel… Eller i drone… 😉

Her på Selbutrykk hi mi vort eget film-geni (derfor kalle mi’n av og te “Bernto Tarantino” eller “Bernto Kulsethino”). Henj årne magi me drone-filming, film-kløpping og musikkvalg. Her finnj du et vældi vakkert eksempel tå talente hass.

Bernto e tegjengele for oppdrag for både fly-foto og filming (for bakke-fotografi og filming å.) Bære stikk inom å slå av en prat me Bernto. Anledninga kan for eksempel vårrå en reklamefilm, presentasjon eller en musikkvidio. Eller bære fordi du ønske en film.

Hvis du e stolt tå Selbu, eller ønske å vis kerr pent Selbu e, kan du godt del filminj.

(skrivvi av Bernto’s kollegaer: Ingrid og Douwe)

Vi tilbyr profesjonell bildeforbedring før utkjøring

Foto: Kjell Arnfinn Aune

(original-bilde til venstre, behandlet bilde til høyre)

 

Vi gjør ditt fine bilde enda finere før vi produserer et ferdig produkt.

Selbutrykk behandler ditt bilde profesjonelt før vi printer det ut på en av de mest avanserte plottere, slik at du får mest ut av bildet du er stolt av.

Vi tilbyr alternativer for matt- og glanspapir, lerret og veggtapet. Vi bruker blekk av fineste kvalitet på profesjonell syrefritt papir.

Slik ordner vi bildene dine i høyst mulig kunst-kvalitet.

Gjerne ta kontakt for info.